Britney Spears sorra számon kéri a sztárokat, amiért nem álltak 
ki mellette

Britney Spears sorra számon kéri a sztárokat, amiért nem álltak ki mellette

„Tizenhárom év egy korrupt, bántalmazó rendszerben. Miért olyan nehéz erről a témáról beszélni az embereknek?"


Britney Spears nem nagyon szólalt meg – vagy inkább nem tudott – az évekig tartó jogi csatározás során, amely véget vetett a gondnokság alá helyezésének, de mióta a hónap elején (november 12-én) végre szabad lett, bőven van mit mondania.

Nem sokkal a győzelme után a popsztár egy Instagram-posztban osztotta meg, hogyan ünnepelte régóta áhított szabadságának első napjait:

Elmondhatatlanul boldog vagyok!"

Most azonban azokat vette célkeresztbe, akik nem beszéltek arról a korlátozó megállapodásról, amelynek értelmében édesapja, Jamie Spears tizenhárom éven át irányította a magánéletét, a testét, karrierjét és pénzügyeit.

Az énekesnő konkrétan a csütörtöki Latin Grammy-díjátadón Christina Aguileráról készült videóra reagált, amelyen egy riporter a gondnokságról kérdezi őt, majd a sajtósa meglehetősen határozottan elvezeti őt, mondván: „Nem, ezt ma este nem csináljuk."

A videót Instagram-sztoriban tette közzé újra Spears, ahol a következőket írta:

Szeretek és imádok mindenkit, aki támogatott engem...de nem beszélni, amikor tudod az igazságot, egyenlő a hazugsággal! Tizenhárom évig voltam egy korrupt, bántalmazó rendszerben. Miért olyan nehéz erről a témáról beszélni az embereknek? Én vagyok az, aki keresztülment ezen!"

(Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk