brendan fraser

Az Anyám! és a Requiem egy álomért rendezőjének következő filmjében a Múmia-filmek sztárja egy nagyon túlsúlyos remetét játszik, aki élete végén helyre akarja hozni kapcsolatát lányával.


A 2017-es, erősen megosztó Anyám! után Darren Aronofsky következő filmje inkább A pankrátort juttathatja eszünkbe, mint elborultabb előző filmjét, persze lehet még benne valami csavar. Samuel D. Hunter The Whale című színdarabját dolgozza majd fel, ami egy extrém módon túlsúlyos férfiről szól, aki élete alkonyában van.

Úgy dönt, tesz rá még egy utolsó kísérletet, hogy helyrehozza csípős nyelvű tinédzser lányával megromlott kapcsolatát. Emlékezhetünk, hogy A pankrátorban is fontos szerepet kapott a főhős megromlott kapcsolata a lányával.

A film főszereplője egyébként Brendan Fraser lett, aki a kétezres évek egyik legnagyobb mozisztárjának számított a Múmia-filmeknek is hála, de mostanra jobbára már csak kisebb alkotásokban látni, továbbá sorozatokban. Legutóbb például a Doom Patrolban nézhetjük. A The Whale lesz a nagy visszatérője a filmvászonra.

A The Whale egy nagyon túlsúlyos férfiról szól, az ezzel való küzdelme pedig fontos szerepet kap a színdarabban is. Szóval vélhetően a szerep kedvéért el kell kezdjen alaposan magára szedni, hamarosan valószínűleg láthatjuk is a drasztikus átalakulását.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk