Brendan Fraser.

Brendan Fraser a Múmia forgatásáról: Majdnem meghaltam

Brendan Fraser egy bizarr történetet mesélt el a Múmia forgatása kapcsán.


A Bálna sztárja a The Kelly Clarkson Show-ban vendégszerepelt, ahol elmesélte, hogy majdnem meghalt a Múmia forgatásán.

Véletlenül majdnem megfulladtam. Van egy akasztós jelenet... Így álltam lábujjhegyen [feláll és mutatja] a kötéllel a nyakamban, és csak eddig lehetett menni. Stephen [Sommers, a rendező] odarohant és azt mondta: >> Hé, nem úgy néz ki, mintha megfulladnál. El tudod adni? <<

– mesélte a színész.

Ez is érdekelhet: Művészfilmek és a Hangya – 6 film, amit februárban mutatnak be a magyar mozikban

Ezután Frasernek még egyszer meg kellett csinálnia a felvételt, azonban egy kisebb hiba csúszott a procedúrába:

A kamera körbement, én pedig a lábujjaimra álltam, és a fickó, aki fölöttem tartotta a kötelet, egy kicsit feljebb húzta azt, én a lábujjaim pedig leragadtak, és nem volt hova mennem, csak lefelé. Szóval ő felfelé húzta, én meg lefelé. És a következő dolog, amire emlékszem, hogy a könyököm a fülemben volt, a világ oldalra fordult, és kavics volt a fogaim között.

Fraser felidézte, hogy mindenki nagyon elcsendesedett, és az egyik koordinátor ébresztgette. Miután magához tért egyből viccelődni kezdtek vele.

Gratulálok, benne vagy a klubban – ugyanez történt Mel Gibsonnal is a Rettenthetetlenben

– mondták a stábtagok Frasernek.

A színésznek a mostani időszaka kifejezetten pörgősre sikeredett ugyanis a már említett A bálna című filmje okán Oscar-, BAFTA-, és Golden Globe-díjra is jelölték sőt a SAG Awardson ő vihette haza a Legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést.

Forrás: Deadline

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk