Brendan Fraser a Múmiában

Brendan Fraser a Múmiában

Újabb sztár csatlakozott Scorsese új filmjéhez

Már eddig is igencsak szép gárdája volt, például Leonardo DiCaprio és Robert De Niro is benne lesz.


Martin Scorsese következő filmje David GrannMegfojtott virágok - Az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete és az FBI születése című könyvének adaptációja lesz, ami egy súlyos gyilkosságsorozatról szól az 1920-as évek Oklahomájában.

A film szereposztása igencsak különleges, hisz először fog játszani egyszerre Scorsese két nagy múzsája, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. Rajtuk kívül szerepelni fog még a filmben Jesse Plemons (Az ír, A befejezésen gondolkodom, Éjszakai játék), továbbá Jason Isbell és Sturgill Simpson country zenészek is.

Most pedig újabb névvel bővült az eddig is igencsak erős szereposztás, ugyanis a Múmia-filmekkel Hollywood egyik legnagyobb sztárjává váló Brendan Fraser is csatlakozott a stábhoz, ő egy ügyvédet fog alakítani.

Fraser egyébként azért tűnt el a nyilvánosság elől egy hosszabb időre, mert miután jelentette, hogy szexuálisan zaklatták, feketelistára került az iparban. Mostanában viszont újra egyre több dologban lehet látni, például a Doom Patrol című sorozatban, vagy éppen a No Sudden Move című Soderbergh-filmben. Továbbá ő lesz a főszereplője Aronofsky következő filmjének is.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk