Kaytranada, Lizzo, A$AP Rocky, Denzel Curry, Idles, Tyles The Creator, Slowthai, Poppy, Charli XCX, Billie Eilish, Mitski, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambinoator, Slowthai, Poppy, Charli XCX, Billie Eilish, Mitski, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambino

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!


A hét lemeze: Cakes Da Killa - Muvaland

A hét lemeze ezúttal egy EP ugyan, de viszont nagyon különleges. A több Injury Reserve-dalon is feltűnő, kifejezetten tehetséges, de borzasztóan alulértékelt rapper, Cakes Da Killa utoljára 4 éve adott ki hosszabb anyagot, még 2016-ban. Bemutatkozólemeze óta viszont egészen mostanáig kellett várni kislemeznél hosszabb kiadványra tőle. Most viszont itt az új EP-je, aminek mindegyik dalán Proper Villains dolgozott producerként, kiváló táncolható diszkó-hip-hop, amire vígan el lehet táncolni otthon a szobában.


Ezeket a lemezeket is csekkold!

Aesop Rock négy éve nem adott ki saját anyagot Tobacco-val közös Malibu Ken projektjüket nem számítva, most viszont előrukkolt egy gigantikus 21 dalos új anyaggal.


Megjelent továbbá a korábban már nálunk is koncertező Masego új lemeze is, amin Don Toliver is felbukkan, ha alternatív R&B-re vágynánk.


Kijött továbbá egy új 2 Chainz lemez is. Ritkán ad ki mesterművet a rapper, de rossz lemezt is, a kislemezek pedig kifejezetten bíztatóak voltak.

A hét dala: Rico Nasty - OHFR?

Bár már fogynak az új, izgalmas dalok a karácsonyi időszak közeledtével, Rico Nasty-nek hála még december 4-ig biztos nem érdemes lezárni az évet zeneileg. Ekkor érkezik ugyanis új lemeze Nightmare Vacation címmel, amit egy új kislemezzel jelentett be. Az OHFR?-nek a 100 gecs, vagyis Dylan Brady és Laure Les hyperpop duója volt a producere, de a tőlük megszokott őrület helyett egy letisztult, minimalista beatet kapunk, ami azonnal beeszi magát az ember fülébe. Az alap engedi kiteljesedni Rico Nasty-t, aki tökéletesen uralja azt.

Ezeket se hagyd ki!

A héten is akadtak érdekes új megjelenések. Billie Eilish új dala például nem hoz radikális változást a formulájában ugyan, de tökéletesen hozza azt, amit szeretünk az énekesnőtől és producer testvérétől. A Run The Jewels egészen érdekes texturájú futurisztikus beaten rappel a Cyberpunk 2077-hez készült dalukban, a Foo Fighters új száma pedig egész felkeltette érdeklődésünket az új lemezük kapcsán.

10 új dallal frissült a Hamu és Gyémánt új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!.


A figyelmetekbe ajánljuk