Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!


A hét lemeze: Cakes Da Killa - Muvaland

A hét lemeze ezúttal egy EP ugyan, de viszont nagyon különleges. A több Injury Reserve-dalon is feltűnő, kifejezetten tehetséges, de borzasztóan alulértékelt rapper, Cakes Da Killa utoljára 4 éve adott ki hosszabb anyagot, még 2016-ban. Bemutatkozólemeze óta viszont egészen mostanáig kellett várni kislemeznél hosszabb kiadványra tőle. Most viszont itt az új EP-je, aminek mindegyik dalán Proper Villains dolgozott producerként, kiváló táncolható diszkó-hip-hop, amire vígan el lehet táncolni otthon a szobában.


Ezeket a lemezeket is csekkold!

Aesop Rock négy éve nem adott ki saját anyagot Tobacco-val közös Malibu Ken projektjüket nem számítva, most viszont előrukkolt egy gigantikus 21 dalos új anyaggal.


Megjelent továbbá a korábban már nálunk is koncertező Masego új lemeze is, amin Don Toliver is felbukkan, ha alternatív R&B-re vágynánk.


Kijött továbbá egy új 2 Chainz lemez is. Ritkán ad ki mesterművet a rapper, de rossz lemezt is, a kislemezek pedig kifejezetten bíztatóak voltak.

A hét dala: Rico Nasty - OHFR?

Bár már fogynak az új, izgalmas dalok a karácsonyi időszak közeledtével, Rico Nasty-nek hála még december 4-ig biztos nem érdemes lezárni az évet zeneileg. Ekkor érkezik ugyanis új lemeze Nightmare Vacation címmel, amit egy új kislemezzel jelentett be. Az OHFR?-nek a 100 gecs, vagyis Dylan Brady és Laure Les hyperpop duója volt a producere, de a tőlük megszokott őrület helyett egy letisztult, minimalista beatet kapunk, ami azonnal beeszi magát az ember fülébe. Az alap engedi kiteljesedni Rico Nasty-t, aki tökéletesen uralja azt.

Ezeket se hagyd ki!

A héten is akadtak érdekes új megjelenések. Billie Eilish új dala például nem hoz radikális változást a formulájában ugyan, de tökéletesen hozza azt, amit szeretünk az énekesnőtől és producer testvérétől. A Run The Jewels egészen érdekes texturájú futurisztikus beaten rappel a Cyberpunk 2077-hez készült dalukban, a Foo Fighters új száma pedig egész felkeltette érdeklődésünket az új lemezük kapcsán.

10 új dallal frissült a Hamu és Gyémánt új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!.


A figyelmetekbe ajánljuk