Egy bandatagot fog alakítani a Narcos: Mexico harmadik évadában, ez lesz az első színészi munkája.


Bad Bunny idén már két albumot is kiadott, az év egyik legsikeresebb albumát produkálva a YHLQMDLG című anyagával. Mostanra pedig nyugodtan nevezhetjük globális világsztárnak saját jogán is a közreműködőként befutó előadót. Most pedig a színészetbe is belekóstol, méghozzá a Narcos: Mexico című sorozat harmadik évadában.

Egy Arturo nevű karakter fog alakítani, aki a Ramon Arellano Felix vezette Narco Juniors tagja. Ez a bűnszövetkezet jó kapcsolatokkal rendelkező, módosabb fiatalokból áll, akik az alvilágba a pénzért, a szexért és az erőszakért csöppentek bele. A Narcos: Mexico harmadik évada az kilencvenes években fog játszódni, amikor a globalizáció és a drogkereskedelem kéz-a-kézben járt. Háború tőr ki a folytatásban új mexikói bandavezérek színre lépésével. Egyelőre viszont nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik majd – írja a Complex.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk