A Fortnite előállt egy új fizetős rendszerrel, ami megkerüli az Apple-t, amire az válaszul kitiltotta a játékot az online áruházból. Az Epic Games most perel, mellette pedig egy reklámmal is gúnyolta a döntés miatt az Apple-t.



Az Epic Games fejlesztett egy új fizetési rendszert, amivel megkerülték az Apple rendszerét, a cég ugyanis 30%-ot lefelez minden Apple Store vásárlás során. Ezzel együtt pedig olcsóbbak is lettek a Fortnite-on belül vásárolható dolgok. Ez persze az Apple-nek nem tetszett, válaszként szimplán kitiltotta a játékot az online boltjából, amire egyébként fel volt készülve az Epic Games a gyors reakciója alapján.

A döntésre villámlépésként ugyanis rögtön pert indított az Apple ellen, azzal vádolva a céget, hogy monopóliumként megsérti az ezzel kapcsolatos szabályozásokat. Emellett egy reklámot is rögtön kiadtak, amivel az Apple ikonikus 1984 reklámját újragondolva gúnyolják a vállalatot.

Egyébként a Google áruházából is ki lett tiltva korábban a Fortnite, de azt megoldotta a cég egy külön letölthető app telepítővel, így az Android felhasználók továbbra is tudnak játszani és vásárolni a készülékükön problémamentesen – írja a Verge.


Friss

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért fáj annyira a visszautasítás

Előfordulhat, hogy nem kerültünk be az iskolai sportcsapatba, vagy épp szakítottak velünk. Ilyenkor nagyon fáj a visszautasítás érzése. Vajon miért?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk