Közel másfél milliárd bevételt termelt 2023-ban a Barbie, ezzel pedig elkönyvelhette magának az év legnagyobb filmes pénzügyi sikerét. Ennek tükrében pedig egyáltalán nem meglepő hír, hogy újabb Mattel-figura kerül fel a filmvászonra.

A nyolcszorosan Oscar-jelölt Barbieután nincs megállás, egyes iparági pletykák szerint ugyanis a Mattel az UNO kártyajátékhoz, Hot Wheels-autókhoz és a gőzmozdony Thomashoz is filmet forgatna – élőszereplős vagy animációs formában vegyesen.

Ezt is olvasd el! 7 rejtett üzenet a Barbie-filmben, ami elsőre talán fel sem tűnik

A legjobban azonban Bob, a mester áll, hiszen a játékfigurához forgatott mozi munkálatai már el is kezdődtek.

Click to Subscribe: http://bit.ly/1V6y2Rk Watch more Bob the Builder: https://bit.ly/2zlj1ab Watch our Bob the Builder ...

Bob the Builder | Wall demolition! |⭐New Episodes | Compilation ⭐Kids Movies

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Bobról mozgóképes alkotás születik, 1999 és 2011 között ugyanis készült már róla egy animációs sorozat, amit a BBC gyerekcsatornáján vetítettek. Amikor a figura jogai 2011-ben 680 millió dollárért a Mattelhez kerültek, felújították a szériát is, ez viszont már nem aratott fényes sikert.

Pontosan ezért a film cselekményén változtatni fognak a készítők: Bob Robertóként szerepel majd a moziban, aki Puerto Ricóba utazik azért, hogy egy nagy építkezésen dolgozzon. Ekkor azonban a szigetet érintő problémákkal találkozik, amely során saját magát és az építkezés fontosságát is jobban megismeri.

Fotó: Shutterstock

Rendezőt még nem neveztek meg, de az már biztos, hogy a mozi animációs film formában készül el. Továbbá a producerek között találjuk Jennifer Lopez is, akit legutóbb a 2023-as Anya című Netflix-thrillerben láthattak a nézők – ennek a filmnek egyébként szintén ő volt a producere.

Ez is érdekelhet: Ez a sztár segített összehozni Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

Másrészt az is kiderült, hogy Roberto karakterének hangjaként azt az Anthony Ramost hallhatjuk majd, aki az In the Heights – New York peremén és a Hamilton című Broadway-musicalben is szerepelt. Mindebből pedig arra következtethetünk, hogy több zenés betéttel tarkított animációs filmet kapunk majd.

SUBSCRIBE to Warner Bros. Entertainment: http://bit.ly/32v18jf Connect with Warner Bros. Entertainment Online: Follow Warner ...

In The Heights | 96,000 Sing-a-long | Warner Bros. Entertainment

Robbie Brenner, a Mattel Films elnöke a készülő mozi értékeire is utalt már:

Roberto utazása a karibi latin nemzetek, valamint népük vibráló és színes textúráját ünnepli majd.

Annyi biztos, hogy egy jó animációs film napjainkban is hatalmas kasszasiker tud lenni. Gondoljunk csak a Super Mario Bros.: A film-re, amely tavaly második lett a legtöbb bevételt hozó mozifilmek listáján – éppen Greta Gerwig Mattel-babás alkotása mögött.