Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022. október 13-án
Fotó: Getty IMages/Amy Sussman

Ez a sztár segített összehozni Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

A Harry Potter-sztár Ralph Fiennes játszhatta Jennifer Lopez szeretőjét az Álmomban már láttalakban, de kiderült, hogy a valódi életben is megvezették egyszer, hogy a színész-énekesnő partnerét játssza.


Még a 2000-es évek elején, mielőtt LopezBen Affleckkel való kapcsolata hivatalosan is megerősítést nyert volna, állítólag „felültették", mikor egy vacsorára ment az énekesnővel és csapatával.

Ez is érdekelhet: Jennifer Lopezről dokumentumfilmet készített a Netflix

Finnes-t a Watch What Happens Live! egyik epizódjában kérdezték a rajongók arról, hogy mi volt a reakciója, amikor először hallotta, hogy J.Lo és Ben Affleck újra együtt vannak, és tényleg ő volt-e Bennifer első „csalija"? Finnes bólintott, majd kifejtette a sztorit.

Abban az időben a Lopez szerelmi életével kapcsolatos találgatások csúcsra jártak, mivel éppen szakítás alatt állt volt férjétől, Cris Juddtól. 2002-ben Ralph-fal az Álmomban már láttalak című romantikus vígjátékot forgatták, miközben ő csendben randizni kezdett sztár társával, Ben Affleckkel.

Ha tovább olvasnál: Matt Damon és Ben Affleck ismét közösen forgat

Ralph Finnes a Watch What Happens Live Andy Cohen-nel t\u00e9v\u00e9m\u0171sorban

Ralph Finnes a Watch What Happens Live Andy Cohen-nel tévéműsorban

Fotó: Charles Sykes/Bravo / Getty Images

Ralph elmesélte a sztorit, amikor J.Lo-val és csapatával a Cipriani's-ban vacsorázott:

Kellemesen megvacsoráztunk, csevegtünk, majd elindultam haza. Adtam egy puszit az arcára. Egy paparazzi éppen akkor bukkant fel, amikor ezt a jóéjt-csókot megejtettük. De valahogy úgy állították be a képeket, hogy ő elsétál, én pedig utána. Másnap azt írták a The Postban, hogy >>Ez Ralph! Tudjuk, ki az!<<.

Akár benne volt a tervben Ralph, akár nem, a paparazzókat nem sokáig lehetett megtéveszteni. Lopez és Affleck kapcsolata abban az évben uralta a szórakoztatóipari hírfolyamot. Bennifer később, 2002 novemberében bejelentette, hogy eljegyezték egymást, majd 2004-ben lefújták az egészet. Az eljegyzések, házasságok és más emberekkel való válások éveit követően a pár végül 2021-ben talált újra egymásra, és idén nyáron összeházasodtak.

Bár Ralph ezúttal nem volt a pár csalija, jókívánságait kifejezte a párnak. Miután meghallotta, hogy újra összejöttek, így nyilatkozott:

Az első reakcióm az volt, hogy sok szerencsét nekik.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk