Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopezről dokumentumfilmet készített a Netflix

A világsztár karrierje és 2020-as Super Bowl fellépése kerül a középpontba majd a filmben.


Jennifer Lopez hamarosan megjelenő Netflix-dokumentumfilmje, a Halftime nem csak online lesz nézhető néhány szerencsésnek. A film ugyanis a Tribeca Filmfesztiválon debütál júniusban, a patinás mustra nyitófilmjeként.

A nagyjából 90 perces dokumentumfilm Lopez latin-amerikai örökségét veszi górcső alá, és a 2020-as Super Bowl félidei show-ján keresztül mutatja be munkásságát. A Tribeca filmfesztivál tájékoztatása szerint a dokumentumfilm Lopezt követi, ahogyan mérföldköveiről és művészi fejlődéséről elmélkedik, és karrierje második felében továbbra is szórakoztat, erőt ad és inspirál.

A Halftime hivatalosan június 14-én érkezik a Netflixre, de a világpremierje június 8-án lesz a New York-i filmfesztiválon. Lopez és a Netflix a közösségi média platformokon közzé is tett egy rövid előzetest a film streaming platformon található oldalára mutató linkkel.

A 2022-es Tribeca Filmfesztivál június 8. és 14. között zajlik majd, élő, személyes eseményekkel a város különböző pontjain. Lopez filmjét a belvárosban, Washington Heightsban vetítik majd - alig néhány kilométerre attól a bronxi negyedtől, ahol ő nevelkedett. A Halftime a sztár első dokumentumfilmje a Netflixszel.

(Forrás: CNET)


A figyelmetekbe ajánljuk