Lombokkal takart mesevilágban érezhetjük magunkat, ha ellátogatunk a noszvaji faházakba a Bükk hegységben. Az Egertől nem messze lévő szálláshelyet érdemes hónapokkal előre lefoglalni.

Ha őszi pihenésre vágyunk, és elvonulnánk a világ zajától, az egyik legjobb lehetőséget nyújtja a noszvaji Tree Houses. A mesébe illő luxus lombházak fejedelmi kényelmet biztosítanak örök panorámával a környező hegyekre, ám ha az idei őszi szünetre foglalnánk helyet, akkor sajnos csalódnunk kell. A fákkal ölelt földi paradicsom ugyanis annyira népszerű, hogy jövő júniusig szinte minden, minimum 3 éjszakás hely betelt. Négy napot a jövő év közepéig már csak 2021. február és március első, illetve utóbbi hónap utolsó két hetében tölthetnénk el a Bükk hegység egyik lombházában.

Egy és két éjszakás helyek addig azért szép számmal akadnak, de az idei évben így is már csak három napot találunk szabadon a decemberi hónapban.


TreeHouses


A házak a lombok között magasodnak



TreeHouses


Kivilágított lépcsősor vezet a bejáratokhoz



TreeHouses


Minden házhoz privát jakuzzi tartozik



TreeHouses


A franciaágyon prémium matrac várja a látogatókat



TreeHouses


A házakból örökpanoráma nyílik a bükki hegyekre



TreeHouses


A Kilátó Torony 10 méter magasan épült



TreeHouses


A toronyhoz privát szauna is tartozik



TreeHouses


A torony pezsgőfürdőjéből gyönyörű a kilátás



TreeHouses


A szaunából rálátni a környező tóra


A 2018-ban az év szállásának választott, és a Big See Architecture Award tavalyi nyerteseként díjazott Tree Houses egyébként kétfajta szállást kínál. Az egyik lehetőség, hogy egy superior kategóriájú lombházban húzzuk meg magunkat, ahol privát jakuzzi vár a lombok között, de választhatjuk a 10 méter magasan épült Kilátó Tornyot is, ahol nem csak pezsgőfürdő, de privát szauna is helyet kapott. A lombházakat egyébként kifejezetten párok részére, gyerekmentes szálláshelynek fejlesztették ki.