coming 2 america
Visszatér természetesen Randy Watson és a Szexi csokoládé is!


Mint korábban arról mi is beszámoltunk, folytatás készült az Amerikába jöttem című vígjátékklasszikushoz. A filmet eredetileg moziba szánták, de mint minden más nagyobb film esetében, a koronavírus-járvány ennek is keresztbe tett. Mint korábbi cikkünkben írtuk, az Amazon rögtön le is csapott rá, kihasználva a helyzetet, hogy a nagy stúdiók nem akarnak bukni az elmaradt filmekkel, ha valamit kevésbé éreznek nagy sikernek moziba, egy nagyobb összegért hajlandóak megválni tőlük. Akkor viszont még decemberi bemutatóról volt szó.

Az Amazon számtalan ilyen filmet vásárolt fel így az utóbbi időkben, az Amerikába jöttem 2 viszont a legnagyobb talán mind közül. Az előzetes megerősíti, hogy minden fontos karakter visszatér a folytatásra, vagyis Eddie Murphy újra több karakter fog játszani, akárcsak Arsenia Hall. Szóval ha bárki aggódna amiatt, hogy nem tér vissza a második részre Randy Watson és a Szexi csokoládé, akkor a trailer eloszlatja minden aggodalmát.

A története szerint Akeem herceg idő közben királlyá vált, apja viszont halálos ágyán arra kérte őt, hogy találja meg a fiát. Akeemnak ugyanis van egy Amerikában élő gyereke, akiről nem tudott. Úgyhogy Semmivel ismét útnak indulnak az Egyesült Államokba, hogy ismét találkozzanak az eredeti több klasszikus karakterével is. Március 5-én nézhetjük majd meg a filmet egyébként az Amazon Prime Videon.

A figyelmetekbe ajánljuk