twilight zone

Nem lesz harmadik évada a Jordan Peele-lel feltámasztott szériának.


Nemrég prezentálták a hamarosan induló Paramount+-t, ami gyakorlatilag a CBS All Access lesz, csak sokkal több tartalommal, köszönhetően annak, hogy mondjuk az MTV és a Comedy Central tartalmai mellett a Paramount stúdió klasszikusai elérhetőek lesznek rajta. Mivel ezzel kívánnak beszállni az egyre kiélezettebb streamingháborúba, ezért természetesen nagyon sok új saját tartalom is lesz rajta, amit a napokban prezentáltak.

Egyúttal azokat a CBS All Access saját gyártású sorozatokat is prezentálták, amik folytatódnak majd a megújult platformon, egy cím pedig meglepő módon hiányzott a listáról, ez pedig a Tűnj el! rendezője által feltámasztott Alkonyzóna rebootszéria. Ez pedig azt jelenti, hogy két évad után véget ér és nem lesz már harmadik évada.

Jordan Peele közleményében megerősítette a hírt, ugyanakkor szavai alapján nem arról volt szó, hogy a ViacomCBS nem kér belőle többet, hanem ők döntöttek úgy, hogy nem kívánják folytatni tovább, amit megértettek és elfogadtak.

20 egyedi epizód után elmondtunk minden történetet, amit el akartunk, a CBS All Access pedig megértő volt a döntésünket illetően.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk