Újabb adaptáció készült Stephen King Végítéletéből, jobb időzítéssel nem is jöhetne a sztori. Mutatjuk a trailert!Stephen King Végítéletéből 1994-ben készült egy nem túl emlékezetes miniszéria, azóta próbáltak összehozni egy filmes addaptációt is, ami végül sose valósult meg. A CBS végül úgy döntött, hogy újabb minisorozatot készít belőle Whoopi Goldberggel, Alexander Skarsgårddal, Amber Hearddel, Heather Grahammel és James Marsdennel a fontosabb szerepekben.

A történet egy járvány következményeiről szól, amiben az emberiség 99%-a meghalt. A tömegtragédiát követően a túlélőknek teljesen különböző elképzeléseik vannak arról, hogyan kellene a társadalomnak működnie a darabjaira hulló világban. Kiváló időzítéssel érkezik a széria, aminek a forgatását egyébként pont napokkal azelőtt fejezték be, hogy a koronavírus-járvány miatt leállt volna az USA-ban minden produkció, december 17-én érkezik a CBS All Access streaming szolgáltatásra.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk