Újabb adaptáció készült Stephen King Végítéletéből, jobb időzítéssel nem is jöhetne a sztori. Mutatjuk a trailert!Stephen King Végítéletéből 1994-ben készült egy nem túl emlékezetes miniszéria, azóta próbáltak összehozni egy filmes addaptációt is, ami végül sose valósult meg. A CBS végül úgy döntött, hogy újabb minisorozatot készít belőle Whoopi Goldberggel, Alexander Skarsgårddal, Amber Hearddel, Heather Grahammel és James Marsdennel a fontosabb szerepekben.

A történet egy járvány következményeiről szól, amiben az emberiség 99%-a meghalt. A tömegtragédiát követően a túlélőknek teljesen különböző elképzeléseik vannak arról, hogyan kellene a társadalomnak működnie a darabjaira hulló világban. Kiváló időzítéssel érkezik a széria, aminek a forgatását egyébként pont napokkal azelőtt fejezték be, hogy a koronavírus-járvány miatt leállt volna az USA-ban minden produkció, december 17-én érkezik a CBS All Access streaming szolgáltatásra.

Friss

Az Agymenőktől és a Gossip Girtől is elbúszúzhatunk januártól a Netflixen

Az persze nem meglepő, ha egy streaming-csatornáról időnként eltűnnek nem saját gyártású tartalmak, december 31-én viszont egy nagyobb adagtól kell elbúcsúzniuk a haza Netflix-felhasználóknak.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk