Napindító gondolat – 12.02.

Milyen lesz a holnap? – többek közt erre a kérdésre kerestük a választ a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában, amikor a magyar kulturális és közélet öt meghatározó szereplőjével készítettünk interjút. Borbély Alexandra hisz a változás és a változtatás erejében.


Viszony a változáshoz

Hamu és Gyémánt

A színművész saját bevallása szerint nagyon szereti a biztonságot, de közben szereti a változást is, mert olyankor kicsit meg kell küzdenie önmagával.

A közelmúltban alapjaiban változtak meg a jövőnkről való elképzelések. Ennek apropóján a hazai közélet ismert szereplőivel, Keleti Évával, Péterfy Borival, Gyurta Dániellel, Borbély Alexandrával és Háy Jánossal beszélgettünk jó és rossz forgatókönyvekről, valamint arról, hogy az ő szakmájukat, életüket, jövőképüket hogyan érintik a változások. Az interjúkat a Hamu és Gyémánt magazin aktuális számában találod.

A teljes interjú Borbély Alexandrával a Hamu és Gyémánt magazinban olvasható!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt aktuális lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk