A Béres csepp feltalálójáról szóló film nagyobbat üt a pandémia alatt, mint gondolnánk

A Béres csepp feltalálójáról szóló film nagyobbat üt a pandémia alatt, mint gondolnánk

Az id. dr. Béres Józsefről, a Béres csepp atyjáról készült A feltaláló című film üzenetével a jelenlegi élethelyzetben talán még könnyebb lesz azonosulnia a nézőknek, mint a tavalyi megjelenéskor.Nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné a Béres cseppet, bár annak történetét és megalkotójának harcát valószínűleg sokkal kevesebben. Béres József hosszú utat járt be, életét temérdek konfliktus övezte, rengeteg küzdelmet vállalt. Eltökélten kitartott egyetlen célja mellett: az emberek egészségének megőrzése.

Ugyanis az emberek egészségét fenntartani sokkal egyszerűbb, mint felépülni a betegségből – hallható egy hasonló mondat az előzetesben Béres Józseftől, ez pedig nem is lehetne ütősebb és aktuálisabb, mint a jelenlegi élethelyzetben.

Az alkotásban olyan kiváló színészek lesznek láthatók a filmben, mint Huszárik Kata, Székely. B. Miklós, Hatházi András, Für Anikó, Seress Zoltán, Lukács Sándor, Trokán Péter, Bede-Fazekas Szabolcs, Oberfrank Pál és Trill Zsolt.

A filmet 2021. március 26-án este 22 óra 20 perctől tekinthetik meg a nézők a Duna Televízió csatornáján. Ugyanis a Magyar Örökség Díjjal, Széchenyi-díjjal és Magyar Köztársasági Érdemrenddel is elismert id. dr. Béres József kutató 15 évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el 86 éves korában.

Related Articles Around the Web
A figyelmetekbe ajánljuk