5+1 film, aminek a premierjét már nagyon várjuk

A 2021-es év filmek szempontjából igazi Paradicsom, hiszen rengeteg premiert elhalasztottak a pandémia miatt. Özönlenek majd a remek vígjátékok és akció filmek, melyek közül kiválasztottunk most párat.


Szörnyella

A Disney továbbra is gőzerővel készíti az élőszereplős feldolgozásokat. A 101 kiskutya gonoszáról szóló előzményfilm pedig már most hatalmas érdeklődésnek örvend. Az Emma Stone által alakított Szörnyella az idei év egyik legnagyobb sikere lehet.

Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák

Dennis Dugan romantikus filmje egy több szálon futó sztorit mesél el az esküvőszervezők és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatók világából. A filmben érzékelhetjük, hogy amíg szervezők a jegyben járó pároknak igyekeznek csodálatossá varázsolni a nagy napot, saját kapcsolataikra nem fektetnek ennyi energiát. Mindezt pedig olyan legendás színészekkel vegyítve, mint Diane Keaton és Jeremy Irons.

Mortal Kombat

A Mortal Kombat videójátékszéria új filmes adaptációja erősen tizennyolcaskarikás lesz. A Warner ugyanis bevállalta, hogy a rebootot pont annyira erőszakosra fogják csinálni, mint ahogy azt a játéktól megszokhatták a rajongók.

TOXIKOMA 

Sajnos a Herendi Gábor féle Toxikomának is elhalasztották az októberi premierjét. A film Szabó Győző és Csernus doktor, az alfahím és az Istent játszó pszichiáter harcát, a két ego összefeszülését és a két emberbaráttá válását mutatja be. Szabó Győzőt Molnár Áron és Csernus doktort Bányai Kelemen Barna, Kaszás Attila-díjas színész alakítja, Éva nővér szerepében pedig Török-Illyés Orsolyát láthatjuk, de mindezt akkor, ha már teljes biztonságosan élvezhetjük a mozit.

King's Man - A kezdetek 

Megtudhatjuk miképp jött létre a legelső független hírszerző ügynökség, a Matthew Vaughn rendezte legújabb King's Man-ben. A filmet várhatóan augusztusban láthatják a nézők.

James Bond 007: Nincs idő meghalni

A tavalyi év egyik legtöbbször elcsúsztatott produkciója, de most úgy tűnik az új 007-es produkciónak a premierje áprilisban lesz.

A figyelmetekbe ajánljuk