Ez az új budapesti klinika egy butikhotel esztétikumával vetekszik
Zenon Clinic

Ez az új budapesti klinika egy butikhotel esztétikumával vetekszik

A Fashion Street kultikus saroképülete, a Breitner-ház ad otthont Budapest új egészségügyi ékkövének, a Zenon Clinicnek.Zenon Clinic

Valóban otthont, hiszen enteriőrje messze túlmutat azon, amit klinikák esetén megszokhattunk. A szakértő orvosi háttér mellett, a biztonság, diszkréció, a kényelem és az elegancia voltak a legfontosabb szempontok a 400 négyzetméternyi tér kialakításánál. A korábban ügyvédi irodából átépített klinikát a tulajdonosok egyedi elképzelései alapján a Pryxis Nautica csapata segített formába önteni.

Zenon Clinic

Amikor elindulunk egy egészségügyi intézménybe, akkor természetes, hogy fehér falakra, szögletes bútorokra, feszült hangulatra számítunk. Aztán amikor megérkezünk a Zenon Clinicbe, ahol bár ugyanúgy a letisztultság és a világos színek uralkodnak, az otthon melegének varázsával találkozunk, elegáns, ízléses dizájnnal kiegészülve, mely egy szempillantás alatt pozitív érzetet kelt bennünk. És ez nagyon is lényeges, hiszen a térpszichológiát kutató szakemberek már bebizonyították: a harmonikus, esztétikus, kellemes belső terek pozitív hatással vannak a tudatalattinkra.

Zenon Clinic

A recepciós helyiségbe lépve rögtön szembetűnnek az 1970 óta ismert ORAC dekorelemek, amelyek az egész helyet közelebb hozzák az emberhez. Persze, ahogy tovább megyünk és betekintést nyerünk a rendelőkbe, Flexlux Volden bőr fotelekkel, egyedi gyártású bútorokkal és a legmodernebb technikai felszereltséggel is találkozhatunk.

A klinika legfestőibb része pedig kétségkívül a várakozó, amely egy elegáns nappali benyomását kelti. A Flos gömblámpák fénye megcsillan az olasz Marazzi kerámialapokon, a lágy bézs, buklé anyagú, Eicholtz kanapék pedig exkluzív hátteret adnak ahhoz, hogy itt megtaláljuk önmagunk legjobb, legszebb és legegészségesebb verzióját, mindezt tökéletes panorámával, a Szent István Bazilikára, az Anker-palotára és a Fashion Streetre.

A Zenon Clinic-ről

Zenon Clinic

A klinika szolgáltatásai közé egyedülálló módon kifejezetten olyan szakterületek kerültek be, amelyek szorosan kapcsolódnak a prevencióhoz, az egészségmegőrzéshez és a leggyakoribb esztétikai problémákhoz. Ilyen területek például a belgyógyászat és endokrinológia, labordiagnosztika, dietetika, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, plasztikai sebészet és esztétikai orvoslás. Az esztétikai kezelések között megtalálhatóak a legmodernebb alakformáló eljárások, lézeres és kozmetológiai kezelések.


A figyelmetekbe ajánljuk