A Zöld könyv rendezője következő filmjének Zac Efron lesz a sztárja

A párja Russell Crowe lesz, szóval hasonló dinamikájú történetre számíthatunk, mint a Zöld könyv: Útmutató az élethez esetén.


Peter Ferrelly már azóta tervezgeti következő projektjét, hogy átvette az Oscarját a Zöld könyv: Útmutató az élethezért, de csak most jutott el addig vele, hogy meg is valósulhasson. A Deadline információi szerint napokon belül aláír az Apple-lel, hogy finanszírozza The Greatest Beer Run Ever című adaptációjába. A főszerepben pedig Zac Efron és Russell Crowe lesz majd, mellékszerepben pedig Bill Murray-t is láthatjuk majd.

A film Chick Donahue és J.T. Molloy életrajzi könyve, a The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty and War alapján készül. Donahue 1967-ben fejébe vette, hogy sört visz a gyerekkori haverjainak. A frontra. Vietnámba. Egy katonai hajón érkezett az országba, majd átcipelte a sört a dzsungelen a barátait kutatva, aztán amikor megtalálta, akkor történt a Tet-offenzíva. A férfi végig egy hawaii ingben tette meg őrült túráját, ami miatt CIA ügynöknek hitték, ami sokat segített neki, hogy célt érjen. Őt fogja majd alakítani Efron.

A filmet a tervek szerint augusztusban már elkezdenék forgatni Ausztráliában vagy Új-Zélandon. Várhatóan az AppleTV+-n lesz majd látható streamingen, de mivel nagyon Oscar-szagú projektnek tűnik, így vélhetően az Apple először mozikban akarja sikerre járatni, hogy nagyobb esélyekkel indulhasson az aranyszoborért. Az Akadémia ugyanis híresen streamingfób, ami a filmek elbírálását illeti.


A figyelmetekbe ajánljuk