A whiskey-gyártó Bowmore tavaly partneri kapcsolatba került az Aston Martinnal, hogy közösen egyedi csomagolású, különleges kiadású whiskey-ket dobjanak a piacra. Most bejelentették az első közös terméküket, amit egy klasszikus autó inspirált.


A Black Bowmore DB5 1964 névre keresztelt terméket a nevéből is sejthetően az Aston Martin klasszikus DB5-ös modellje ihlette. Mi több, a skót üveg mellett az autó kipufogójának acéljából készült a palack, ami töltik a méregdrága italt. Emellett egy egyedi tervezésű fém tárolódoboz is a csomagolás része, amit nikkel bevonatú, egyedi, szilárd sárgaréz reteszekből és zsanérokból készítettek – írja a LuxuryLaunches.

Ami 31 éves whiskey-t illeti: a házasítás tartalmaz egy keveset a Bowmore 1964-es évjáratú whiskey-jéből is, és mangós, maracujás, akácmézes, kávés és füstös jegyek fedezhetők fel benne. Mindössze 25 darab kerül majd piacra belőle, és egy üveg nagyjából 65 ezer dollárba, vagyis 19 millió forintba fog kerülni.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk