A Johnny Walkert 2021 elejétől a tervek szerint már ilyen kiszerelésben is megvásárolható lesz, de a Pepsi is tervezi, hogy átáll papírüvegekre a jövőben.


A papírból készült whiskys üveg nagyjából úgy hangozhat, mint a fából készült vaskarika, de a Diageo nevű cégnek hála nemsokára valósággá válik. Sőt, a Johnny Walkert hamarosan már ilyen üvegben is meg tudjuk vásárolni 2021 elejétől - írja a Fast Company.

A jelenlegi whiskys üvegek áttetsző üvegből és műanyagból készülnek, ez az új viszont fa alapú ponyvából, ami sokkal környezetbarátabb. Az üvegből készült termékek ugyan önmagukban nem annyira környezetszennyezőek, ugyanis minimális műanyagot tartalmaznak, viszont nehezebbek és kevesebbet lehet emiatt szállítani egyszerre belőlük, így az új, papírból készült verzió kisebb ökológiai lábnyomot fog maga után hagyni.

Nem csak a Johnny Walkernek tetszett meg az ötlet, a Pepsi és az Unilever is azt tervezi, hogy 2021 folyamán ők is hasonló gyártású üvegekre cserélik majd sajátjaikat. Ez a Pepsi tekintetében hatalmas lépés lenne, tekinve, hogy ők az egyik legkörnyezetszennyezőbb cég globálisan.

Forrás: Fast Company


Friss

Top 5 leggazdagabb színésznő a világon

Ki minden idők leggazdagabb színésznője? A Forbes elkészítette a top 10-es listát, akárcsak a férfi színészekről.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megnézed ezt a videót és megérted, miért Pogba a franciák vezére

A jó vezetőnek mindenkihez van egy jó szava, a francia középpályásnak egy külön kézfogása is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így tároljunk élelmiszereket ebben a hőségben

Az élelmiszerek megfelelő tárolása kulcsfontosságú lehet egészségünk megőrzésében, különösen a nyári időszakban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk