A New York székhelyű Lewis Miller Designnak köszönhetően átmenetileg színes, kellemes illatot árasztó virágok lepték el a Nagy Alma utcáit, szemétlerakóit, telefonfülkéit és köztereit.

Ajándék a városnak

A korábban csak virágkötéssel és kereskedelemmel foglalkozó Lewis Miller, aki az utóbbi időben már a száz százalékban virágokkal dolgozó kreatív stúdiójának igazgatója, évek óta lepi meg a város lakóit valamilyen nyilvános növénytelepítéssel. Hortenziák, napraforgók pünkösdi rózsák, akácvirágok és egyéb szebbnél szebb fajták kapaszkodnak egymásba füzérként a lámpaoszlopokon, a járdákon, a szobrokon, sőt még egy-egy építési területen is.

Színek és illatok

Az illatos gerillaakciókon túl egyébként a Lewis Miller Design számos tévés és filmes produkcióban is dolgozik, rendszeresen megjelennek a nagyobb divatmagazinokban, és egyedi dekorációkat készítenek különleges eseményekre, fotózásokra, esküvőkre.

A gyönyörű csokrokat, díszleteket, virágos installációkat a stúdió folyamatosan feltölti Instagram fiókjukba, ezért érdemes követni őket, ha néhanapján valami színesre, és szemet gyönyörködtetőre vágyunk.

Forrás: This is Colossal

Friss

Christoph Waltz és Willem Dafoe westernt forgat

A filmet egy élő legenda, Walter Hill jegyzi, akinek többek között a 48 órát is köszönhetjük.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Augusztusban jön Lorde új lemeze

Solar Power lesz a címe, akárcsak az új számának, ami nemrég jött ki.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Napindító gondolat – 06.23.

Szerda reggel Brigitte Bardot gondolatait idézzük, aki fényképekben rejlő erőre hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk