A New York székhelyű Lewis Miller Designnak köszönhetően átmenetileg színes, kellemes illatot árasztó virágok lepték el a Nagy Alma utcáit, szemétlerakóit, telefonfülkéit és köztereit.

Ajándék a városnak

A korábban csak virágkötéssel és kereskedelemmel foglalkozó Lewis Miller, aki az utóbbi időben már a száz százalékban virágokkal dolgozó kreatív stúdiójának igazgatója, évek óta lepi meg a város lakóit valamilyen nyilvános növénytelepítéssel. Hortenziák, napraforgók pünkösdi rózsák, akácvirágok és egyéb szebbnél szebb fajták kapaszkodnak egymásba füzérként a lámpaoszlopokon, a járdákon, a szobrokon, sőt még egy-egy építési területen is.

Színek és illatok

Az illatos gerillaakciókon túl egyébként a Lewis Miller Design számos tévés és filmes produkcióban is dolgozik, rendszeresen megjelennek a nagyobb divatmagazinokban, és egyedi dekorációkat készítenek különleges eseményekre, fotózásokra, esküvőkre.

A gyönyörű csokrokat, díszleteket, virágos installációkat a stúdió folyamatosan feltölti Instagram fiókjukba, ezért érdemes követni őket, ha néhanapján valami színesre, és szemet gyönyörködtetőre vágyunk.

Forrás: This is Colossal

A figyelmetekbe ajánljuk