scooby doo autó
Airbnb /Ja Tecson

A Scooby-Doo híres lakókocsijában is nyaralhatunk idén nyáron

A hirdetést maga az élőszereplős film rendezője adta fel.

Sokakban kedves gyerekkori emléket ébreszt a Scooby-Doo, merre vagy? eredeti rajzfilmsorozat. A mese óta változó minőségű rebootok is születtek, és az interneten most ismét felbukkant a Scooby-láz. Szerencsére ez most nem egy reboothoz kapcsolódott: a legendás Mystery Machine autómodelljét keltették életre az Airbnb-n.

Airbnb /Ja Tecson

Ráadásul az Airbnb a Warner Bros. vállalatával együttműködve alkotta meg a 2002-es élőszereplős Scooby-Doo 20. évfordulójára az autót, amit maga a rendező, Raja Gosnell hirdetett meg.

Az Airbnb szerint a lakókocsi idén nyáron a dél-kaliforniai partvidék mentén parkol majd, háromszor két vendégnek június 24 és 26 között. Őket maga Bozont, azaz a színész Matthew Lillard látja majd vendégül, aki a 2002-es filmben Scooby legjobb barátját alakította.

Airbnb /Airbnb/Ja Tecson

Bár mindez 2022-ben történik, a lakókocsi felszerelése visszarepíti a rajongókat 2002-be. Emellett egy ülősarok és egy függőágy is a vendégek rendelkezésére áll, ami a lakókocsis élet elengedhetetlen kelléke.

A Scooby-rajongók tudják, hogy Bozont és Scooby állandóan falatoztak: a hagyományt tiszteletben is tartották, és a lakókocsi vendégei korlátlan snackeket kapnak, vacsorára pedig a páros kedvenc ételei közül választhatnak, amelyek között hot dog és hamburger is szerepel.

A csomag természetesen a Scooby-filmet is tartalmazza.

Airbnb/Ja Tecson

Lillard csak három éjszakára ajánlotta fel a lakókocsit, de minden jel szerint már le is foglalták. Azonban drukkoljunk, hogy a cég és a Warner Bros. valamikor újra felajánlja az ikonikus autót.

Akit érdekel a teljes hirdetés, itt tudja megnézni.

(Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk