Egy Ferrari is elfér a legújabb csúcskategóriás lakókocsiban
Ha valaki nem a szerényebb felszereltségű lakókocsikat keresné a piacon, annak tökéletes választás lehet egy fiatal német vállalkozás, a Ustory Branding által tervezett luxuslakókocsi, amely minden bizonnyal a világ egyik legjobban felszerelt járműje jelenleg.

A lakókocsi inkább egy szuperjachtra hasonlít, mintsem egy autóra: a háromtengelyes Mercedes-alvázra épített lakóautó sportos, karcsú vonalakkal és piros versenycsíkkal van ellátva, de a dolgok belül válnak igazán érdekessé.

Dembell

A lakókocsi három különböző felszereltségben kapható, és a legfinomabb bútorok mellett csúcsminőségű felszerelések listájával büszkélkedhet, amelyek között külön garázs is található a szuperautó számára. Az előkelő belső tér minden sofőr igényeihez igazítható, amelyet az olasz Galeazzi e Minotti tervezőcsapata kivitelezett – a jachtos hasonlat sem véletlen, hiszen ők tervezték az Azimut szuperjacht felszerelését is.

A kocsi elejében négy ülés is található, amelyek mindegyike légrugós felfüggesztést és beépített masszázsfunkciót is kapott. A pilótafülke után rögtön egy hatalmas társalgó következik, ahol egy nagy bőrkanapé, egy 55 colos TV és egy felemelhető franciaágy található, amely szükség esetén vendégeket vagy gyerekeket is befogadhat.

Dembell

Emellett bőven van hely egy étkezőasztalnak is.

Rögtön itt található egy ultramodern konyha is, amely indukciós főzőlappal, sütővel, hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel és mikrohullámú sütővel van felszerelve.

https://dembell.com/

A fürdőszobában kőburkolatú csempe, kerámia mosdókagyló, zuhanyzó és WC található. A kocsi mosógéppel és szárítóval is fel van szerelve.

Dembell

A hálószoba egy lakosztálynak is megfelel, amely kitölti a jármű teljes szélességét: egy 2 méter x 2 méteres franciaágy, egy újabb TV, fiókok és szekrények is vannak benne.

Dembell

Természetesen a lakókocsiból nem maradhattak el a kényelmet szolgáló kiegészítők sem; így például légkondicionáló, központi fűtés, hangulatvilágítás és egy Bose házimozi-rendszer, amelyre a két TV csatlakozik. A tetőre napelemek lettek szerelve, ahogy egy fedélzeti generátor és egy 1000 literes édesvíztartály is található rajta. Ráadásul még egy elektromos napernyő is van a szabadtéri étkezéshez.

Dembell

A már említett garázs háromféle méretben kapható, és a járművek széles skálája tárolható benne. A legkisebben nagyjából egy quad vagy egy kerékpár fér el, a második kategória már kisebb autókat is be tud fogadni, míg a legnagyobba már komolyabb kocsikat is kényelmesen elhelyezhetünk.

A Dembell lakóautója a tervek szerint először augusztus 27-én Németországban mutatkozik be a Düsseldorfi Lakókocsi Szalonon. Az ára és gyártása még kérdéses, de biztosak lehetünk benne, hogy lesz rá igény a piacon.

(Robb Report)


A figyelmetekbe ajánljuk