ember egy sziklás hegyen

Illusztráció

Extrém szállás: egy egész hegy is a miénk lehet egy napra

Miért bérelnénk pusztán egy nyaralót, ha egy egész hegyet is kaphatunk hozzá?


Egy japán turisztikai társaság kezdte el bérelni azt az apartmant, ami egy privát heggyel is rendelkezik. A King Tourism Japan által kiadott YAMA Mountain Mountain idén augusztustól várja a turistákat, a japán Kijusuban.

king-tourism-japan.localinfo.jp

A hegy melletti szálláshely rusztikus stílussal, tágas, nyitott konyhával, skandináv bútorokkal, kandallóval ellátott nappalival, két hálószobával és egy nyitott, fából készült bárpulttal rendelkezik

king-tourism-japan.localinfo.jp

A kilátás gyönyörű, és a legjobb, hogy nem kell aggódni, hogy mások megzavarják a pihenést, mivel a hegyen ez az egyetlen vendégház, így biztosan zavartalanul kapcsolódhatunk ki. A ház viszont csak egy éjszakára bérelhető, így ennyi idő alatt kell kihasználni a függőággyal, grillezővel, szabadtéri pezsgőfürdővel rendelkező helyet.

king-tourism-japan.localinfo.jp

Ha mégis barangolni lenne kedvünk, akkor se maradunk látnivaló nélkül, hiszen a vendégháztól csupán 15 percre van az óceán, illetve bőven akad természeti látnivaló a körzetben lévő hegyekben.

king-tourism-japan.localinfo.jp

Ugyan a képen látható pezsgőfürdő egyszemélyes, de akár 10 fő is kibérelheti az apartmant. Az ár a vendégek számától függ, de 754 dollárért már eltölthetünk benne egy éjszakát.

Érdemes a videót is megtekinteni a szállásról:

A figyelmetekbe ajánljuk