sarki fény
Getty Images

9000 méter magasból csodálhatjuk meg a sarki fényt, ha ezzel a légitársasággal utazunk

A járvány óta először indul útnak az easyJet különleges járata.

Az easyJet ismét együttműködik Aerobility jótékonysági szervezettel, ami a mozgáskorlátozottak számára könnyíti meg a repülést. Az Aurora Flight pedig ismét lehetőséget nyújt arra, hogy több mint kilencezer méter magasan megtapasztalják az utasok a sarki fény varázsát, írja a breaking Travel News.

A mostani repülés azért is különleges, mert a koronavírus-járvány óta ez lesz az első út, amelyet a légitársaság és a jótékonysági szervezet megszervez. A világjárvány előtti 8 évben több száz utas élvezhette az sarki fény látványát, és úgy tűnik, most valóban újraindul az élményjárat.

A járatok még egy házassági ajánlatnak is otthont adtak: két utas még 2020 februárjában jegyezte el egymást az Aurora fedélzetén, a házasság pedig nemrég, 2022 júniusában történt meg.

A 2023. február 18-án London-Gatwick repülőtérről induló Aurora-járat kétfogásos vacsorát is tartalmaz a Gatwick Sofitel Hotelben, az indulás előtt pedig előadások, majd fedélzeti műsorok is szórakoztatják az utasokat – az állandó frissítőkről nem is beszélve.

A jegyek már lefoglalhatóak az Aerobility oldalán, az élményért 349 fontot kell kifizetni személyenként, azaz nagyjából 1,7 millió forintot, de a fogyatékkal élők, az ápolók és a gyermekek kedvezményes áron juthatnak hozzá az úthoz.

Az Aurora-járatból befolyt összeggel pedig az utasok az Aerobility szervezetét támogatják. élők repülését támogatják.


A figyelmetekbe ajánljuk