légiutas-kísérő innivalót ad az utasnak a repülő fedélzetén
Fotó: Shutterstock

4 elengedhetetlen tárgy, ami mindig legyen nálad, ha repülsz

Egy légiutas-kísérő megosztotta, melyik az a tárgy, ami nélkül nem utazik soha. Ez a kiegészítő különösen hasznos lehet, ha egyedül repülsz.


A légiutas-kísérő a TikTok-on osztja meg rendszeresen a legjobb utazási tippjeit és trükkjeit. Követőinek négy olyan dologról mesélt, ami nélkül soha nem indul útnak – írja az Express.

Ez is érdekelhet: Ezeket a tárgyakat lopják el az utasok leggyakrabban a repülőn

1. Hordozható zár

A légiutas-kísérő első tippje a személyes biztonságról és a kényelemérzetről szól, ami különösen az egyedül utazók számára elengedhetetlen:

Szó szerint nem utazom a hordozható zár nélkül. Ez a kütyü tökéletes, ha egyedül utazol, vagy olyan szobában szállsz meg, ahol nincs retesz.

Igazi tapasztalt utazóként azt is elárulta, hogy szállodai tapasztalatai szerint − hetente háromszor száll meg különböző helyeken − többször előfordult már, hogy valaki megpróbált bejutni a szobájába, legyen az egy takarító vagy egy idegen.

Ennek fényében a légiutas-kísérő elmondta:

Egyszerűen sokkal jobban alszom, és sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, tudván, hogy ez nálam van.

2. Apple AirTag

l\u00e9giutas-k\u00eds\u00e9r\u0151k p\u00f3zolnak a kamer\u00e1nak

Fotó: Shutterstock

A következő nélkülözhetetlen tárgy, amit említett, az Apple AirTag volt, amely lehetővé teszi az Apple-felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a dolgaikat. Azt ajánlotta az utazóknak, hogy az AirTag-et helyezzék el a bőröndjeikben, hogy utazás közben könnyebben megtalálják a táskáikat.

Ha tovább olvasnál: 3 dolog, amit a légiutas-kísérők szerint ne fogyasszunk a repülőn

3. Könnyen nyitható bőrönd

A légiutas-kísérő harmadik tippje az volt, hogy érdemes befektetni egy könnyen hozzáférhető bőröndbe, amely felülről nyílik.

4. Hordozható adapter

Az ő leggyakrabban használt utazási kelléke pedig egy nemzetközi utazási adapter. Hozzátette, hogy „plusz pont, ha van USB-portja". Ezzel megszüntethetjük a töltés lemerülése miatti pánikot külföldön.

Az egykori légiutas-kísérő, Kat Kamalani is készített egy videót a legjobb utazási tárgyairól. Azt javasolta, hogy vigyünk magunkkal egy hűtőtáskát, valamint egy jól zárható tálat a levesek, turmixok, saláták stb. tárolására. Így elkerülhető, hogy a repülőn vagy a repülőtéren túl sok pénzt költsünk a „nem jó" ételekre.


A figyelmetekbe ajánljuk