Stewardess.

A légiutas-kísérők nagyon mérgesek lesznek, ha ezt az italt kéred a repülőgépen

A repülőgépen szolgáló légiutas-kísérőket kifejezetten nehéz kihozni a sodrukból, azonban van egy olyan ártalmatlannak tűnő dolog, amivel sokan felbosszantják őket.


Egy légiutas-kísérő érdekes tanácsot osztott meg azzal kapcsolatban, hogy mi irritálja a leginkább a személyzetet, amikor az italokról van szó.

Az intelmet még 2019-ben említették meg a These Gold Wings nevű oldalon:

Mint azt talán tudják, a repülőgép kabinjában nem tengerszint feletti nyomás van hét-nyolcezer lábnak megfelelő magasságban. Ez azt jelenti, hogy egyes utasok kissé szédülhetnek, vagy hogy az alkohol majdnem kétszer olyan erősen hat rájuk, mint a földön.

Ez is érdekelhet: A légiutas-kísérő szerint ezért kellene mindig vizet és rágcsálnivalót vinned a fedélzetre

Ezen a ponton könnyen azt gondolnánk, hogy a kiömlő alkoholos italokra céloznak, azonban nem a pezsgő vagy a sör a legrettegettebb lőre.

Ez azt is jelenti, hogy az üdítőitalok sokkal jobban habzanak, amikor kiöntik őket a pohárba, és a legrosszabb ebből a szempontból a diétás kóla – szó szerint le kell ülnöm és meg kell várnom, hogy a buborékok lejjebb menjenek, mielőtt folytathatnám a töltést. Ha mind a 3 utas diétás kólát kér, gyakran elkezdem a kiszolgálásukat, felveszek még három italrendelést, kiszolgálom azokat, majd befejezem a diétás kólát

– fejtette ki a stewardess.

Így már talán jobban érthető, miért van az, hogy a később rendelő utas néha előbb kapja meg az italát, mint a te.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk