Egy üveg pezsgő áráért megszállhatunk ebben a csodás olasz faluban

Egy üveg pezsgő áráért megszállhatunk ebben a csodás olasz faluban

Egy egyszeri lehetőség okán akár egy egész falut kibérelhetsz Olaszországban – mindössze 1500 dollárért (572 ezer forint) éjszakánként.


A szóban forgó falu a Petritoli nevet viseli, és a közép-olaszországi Le Marche régióban található. Saját római kori pincékkel és egy magasztos kastéllyal rendelkezik, és alig három órányi autóútra van Rómától.

Összehasonlításképpen egy üveg Dom Perignon 1995 Rose Plenitude 2 ára manapság bőven 1500 dollár felett mozog.

Ez is érdekelhet: Szeretnél egy középkori olasz kastélyba költözni? Ennyit kell fizetned érte

Az egész falu 200 fő befogadására alkalmas, a középkori házaktól kezdve a település kastélyáig, amely összesen 37 hálószobával, kilenc konyhával, étteremmel és 19 fürdőszobával büszkélkedhet.

A kastély, amely kétségkívül a falu fénypontja, számos buja kertet, két napozóteraszos kültéri medencét, korhű bútorokat, kandallókat, látványos freskókkal díszített mennyezeteket, valamint antik művészeti alkotásokat is magában foglal, amelyek a szobákat és a közös helyiségeket töltik meg.

Petritoli utcáit kávézók, élelmiszerboltok, fagylaltozók és pizzériák szegélyezik, az Adriai-tenger partja pedig mindössze 20 kilométerre található. A falu jelenleg a GroupAccomodation.com-on a „Rent Your Own Village" kampány részeként kiadó, azzal a céllal, hogy „alternatív helyszínt kínáljon azoknak, akik nem szokványos úti célt keresnek."

Forrás: Luxury Launches


A figyelmetekbe ajánljuk