eiffel-torony ősszel
Unsplash/Chris Karidis

Illusztráció

Legénylakás négymilliárd forintért: legalább az Eiffel-toronyra néz

Nem a kilátás az egyedüli, amit meg kell fizetni.


Párizsban az új Bulgari Hotel mellett, az Avenue George V sugárútján található egy nyugodt, kétszintes penthouse, kilátással az Eiffel-toronyra – ír a luxuslakásról a Robb Report. A tetőig érő ablakokon keresztül mindkét emeletet elárasztja a napsütés.

A lakás másik nagy vonzereje – amellett, hogy a 8. kerületben, a Champs-Élysées-től és a Szajnától rövid sétára található –, hogy a a közelmúltban történt egy felújítás, amelyet a híres tervező, Stéphanie Coutas kivitelezett.

Coutas rendszeresen szerepel a 100 legjobb nemzetközi tervező listáján elegáns és emelkedett, de nem hivalkodó esztétikájával.

Meg is kell fizetni:

a 13 millió dolláros (nagyjából 4,1 milliárd forint) kikiáltási árban benne van a penthouse-ban található összes méretre szabott bútor, szőnyeg, világítás és kiegészítő.

A tágas bejárat a Porter Silver márványpadlóval pompázik. Az előcsarnokból egy hatalmas, nyitott nappali és étkező nyílik, Versailles parkettával és fapadlóval. Ultramodern, fehér szekrényes konyha és gránitból készült hatalmas központi helyiség, ha vendégeket fogadnánk.

A közelben a Four Seasons Michelin-csillagos Le Cinq étterme, illetve a Bulgari olasz Ristorante Niko Romito étterme.

A padlótól a mennyezetig érő márványlap előtt egy lebegő lépcső található, amely a nappali hátteréül is szolgál. Fent az elsődleges lakosztály mind méretét, mind kilátását tekintve fenségesnek tűnik, ahol az Eiffel-tornyot is megcsodálhatjuk.

A gardróbszekrény az alvóhelyiség és az öltöző közötti elválasztóként is szolgál. Az ízléses kőburkolattal és falakkal kialakított fürdőszobában külön áztató kád és nagy zuhanyzó is található.

A penthouse a legmodernebb riasztó- és hangrendszerrel van bekötve. És, ami Párizsban figyelemre méltó, teljesen légkondicionált.

A figyelmetekbe ajánljuk