Elsőre talán azt gondolnánk, hogy különböző perverziói miatt alakított ki cellákat az otthonában a házától most megválni vágyó tulajdonos, ám a történet ennél összetettebb. Bár azt senki sem tudja, hogy kihasználta-e hasonló célokra az adott körülményeket, a tömlöcök valójában egy korábbi börtönhelyiség maradványai.


A cellák a ház északi oldalán találhatók.

Realtor.com

Az egyébként takaros házikót az amerikai Vermont államban, mintegy 44 millió forintért árulják, ahol az épület egészen 1969-ig Essex megye börtöneként működött, és a börtönőr rezidenciájaként szolgált.

A cellák az eredeti állapotukban maradtak fenn.

Realtor.com

Ennek eredményeképpen a ház északi oldalán hét darab cella rejlik az alagsorban, amelyek az eredeti állapotukban, a mai napig rácsokkal felszerelt ablakokkal maradtak fenn. Emellett a börtönőri irodát is megőrizték.

Az 1878-ban épült, 200 négyzetméteres házban négy hálószoba, két fürdő, egy felújított konyha és egy óriási hátsó kert található. A különleges igényű emberek számára kiváló vásár.

View Slideshow

via Player.hu

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk