Szinte csak üvegből áll az az 1954-ben épült modern, ám valahol mégis erdei stílusú villa, amelyet Eliot Noyes, a Harvard Five építészeinek egyike tervezett. A grandiózus házban jelenleg is a szakember leszármazottai élnek.


A villát a connecticuti New Canaan település koronaékszerének nevezte a műemlékvédelmi Connecticut Trust, az épület ugyanis csodálatos példája az ötvenes évek építészetének. Ha esetleg más tulajdonába kerülne a jövőben az ingatlan, annak eredeti dizájnját is védi a társaság, így külső kinézetén nem változtathatnának.

View Slideshow

A kőből és üvegből felhúzott falak a villa egyik szárnyában közösségi tereket rejtenek, köztük egy tágas, kandallós nappalit, a másik oldalon pedig a háló- és fürdőszobák találhatók.

Az enteriőrt, bárki is lakjon ott, mindenki a saját stílusához mérten alakíthatja, de bárhogyan is rendezik be, az erdő ölén elhelyezkedő háznak mindig is a kilátása lesz az igazi varázsa. Hiszen az ott élőket legyenek a kertben, vagy odabent, a természet mindig körülveszi.

via Roadster/Dezeen

Friss

Ételek, amelyek szigorúan tiltólistásak a királyi családban

A királyi család tagjai szigorú protokoll szerint élik mindennapjaikat. A világ minden pillanatban az ő mozdulataikat figyeli, így kivétel nélkül tökéletesnek kell mutatkozniuk, ám jó pár szabály a négy fal között is érvényes rájuk. Ugyanis a királynő jelenlétében nem ehetnek akármit, hiszen akadnak olyan élelmiszerek, amit II. Erzsébet egyenesen száműzött a palotából.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk