Szinte csak üvegből áll az az 1954-ben épült modern, ám valahol mégis erdei stílusú villa, amelyet Eliot Noyes, a Harvard Five építészeinek egyike tervezett. A grandiózus házban jelenleg is a szakember leszármazottai élnek.


A villát a connecticuti New Canaan település koronaékszerének nevezte a műemlékvédelmi Connecticut Trust, az épület ugyanis csodálatos példája az ötvenes évek építészetének. Ha esetleg más tulajdonába kerülne a jövőben az ingatlan, annak eredeti dizájnját is védi a társaság, így külső kinézetén nem változtathatnának.

View Slideshow

A kőből és üvegből felhúzott falak a villa egyik szárnyában közösségi tereket rejtenek, köztük egy tágas, kandallós nappalit, a másik oldalon pedig a háló- és fürdőszobák találhatók.

Az enteriőrt, bárki is lakjon ott, mindenki a saját stílusához mérten alakíthatja, de bárhogyan is rendezik be, az erdő ölén elhelyezkedő háznak mindig is a kilátása lesz az igazi varázsa. Hiszen az ott élőket legyenek a kertben, vagy odabent, a természet mindig körülveszi.

via Roadster/Dezeen

Friss

Három táncos film, amit látni kell!

Ha minden jól alakul, nyáron akár már ismét bulizhatunk. Ehhez persze nem árt, ha időben elkezdjük újra begyakorolni egykor már jól bevált mozdulatainkat. Ha pedig megkopott emlékeinkből csak nehezen tudnánk visszaidézni, mikkel váltunk a táncparkett ördögeivé, nézzünk meg gyorsan pár táncos filmet, azok majd ellátnak minket elég ihlettel. Mutatunk is gyorsan hármat.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk