seinfeld
Egy vágó unalmában elképzelte, majd meg is valósította, hogyan nézne ki a vígjátéksorozat folytatása, ha olyan lenne, mint a Twin Peaksé. Vagyis bizarr és helyenként ijesztő.


Dominick Nero három éve, amikor megnézte a visszatérő Twin Peaks új évadát, elképzelte, hogyan is nézne ki a Seinfeld David Lynch folytatásának stílusában. Sőt egy rövidke előzetest is összevágott hozzá, hogy mi is el tudjuk képzelni.

Aztán most, négy évvel később koronavírus-járvány miatti karantén során aztán mivel sokat unatkozott, újra elővette régi ötletét, hogy picit alaposabban kidolgozza egy trailernél. Az eredmény három átlagosan 2 perces videó lett, ami bemutatja, hogyan is nézne ki az első epziód első 4-6 perce.

A Seinfeld egyébként úgy ért véget, hogy főszereplőink börtönbe kerülnek. A komorabb hangulatú fiktív új verzió évekkel később veszi fel a fonalat, az első videóban megtudjuk Kramertől, hogy Jerry meghalt. Na de ki tette? Erre keresi a választ a Seinfeld: The Return.

A nagy sikerre való tekintettel egyébként Nero az eddigi 3 rövid epizód mellé újakat tervez, így érdemes bekövetni őt Twitteren, ha követnénk vicces kísérletezését. Remélhetőleg idővel kiderül, hogy mi történt Seinfelddel.

A figyelmetekbe ajánljuk