Jöhet még több Twin Peakshez hasonló őrület az idős mestertől?David Lynch-nek év elején kijött egy védjegyszerűen bizarr majmos rövidfilmje a Netflixen What Did Jack Do? címmel. Akkor sokan reménykedtek benne, hogy ez egy hosszabbtávú együttműködés első fecskéje lehet a két fél között. A kisfilmet ugyanakkor nem követte újabb bejelentés, esetleg újabb kisfilm. Helyette Lynch a karantén alatt felcsapott youtubernek, napi kis vlogszerű videókat felöltve hétköznaponként.

Most viszont úgy tűnik, hogy a háttérben mégiscsak folyta valamiféle ügyködés. A streaming cég ugyanis megállapodott mindenben már a Twin Peaks társalkotójával, és a tervek szerint jövő tavasszal elindul a forgatása új sorozatának, ami majd a platformon debütál. A projekt egyelőre Wisteria címen fut, ennél többet nem tudunk róla egyelőre. Bár Lynch munkásságát ismerve ha többet tudnánk, akkor se lenne halvány fogalmunk se, hogy mi is lesz ez. Az új szériát egyébként pont abban a stúdióban fogják majd forgatni, amiben a rendező kultsorozatának, a Twin Peaks-nek a 2017-es folytatását forgatták.

(Forrás: Brooklyn Vegan)


Friss

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk