tükörszelfi

Most kiderül a tökéletes tükörszeflik titka!


Az nem újdonság senkinek valószínűleg, hogy az influenszereknél, akiknek minden képük minden apró részlete tökéletességet kell sugározzon, rengeteget csalnak a képeiken és rengeteg apró trükkel érik el, hogy valahogy minden portré róluk ideális legyen.

A legfurább, hogy még a tükörszelfijeik is mindig tökéletesek. Valahogy mindig jók a fényviszonyok, a lakásuk számtalan pontján van mázlijukra tükör tiszta hátterek előtt és soha nem látni az üvegen egyetlen karcolást vagy apró koszt. Ez úgy azoknál a hétköznapi embereknél sincs így, akik rendszeresen pucolják a tükreiket, ez egy új szintje a tökéletességnek.

Valójában ez is egy trükk, a legdurvább pedig az benne, hogy valójában nem is használnak hozzá tükröt. Kara Del Toro model és influenszer egy TikTokban lerántja a leplet a titokról. A tökéletes tükörszelfihez ugyanis szükség van egy kameraállványra, egy kamerára, egy telefonra és egészen pontosan nulla tükörre.

@karajewel

Secrets bloggers don’t want you to know part 1 #greenscreen #selfie #phototips #blogger #model

♬ original sound - Kara Del Toro

Szimplán csak megkeressük a tökéletes fényviszonyokat a lakásunkban, letesszük magunk elé a kamerát, kezünkbe veszünk egy telefont, majd időzítővel pózolunk előtte, mintha csak szelfiznénk. Ez a nagy titok.


A figyelmetekbe ajánljuk