magánrepülő
Úgy néz ki tényleg az influenszereké a világ, aminek újabb bizonyítéka a Willa, ami egy online tranzakciókkal foglalkozó vállalat, amely most elindította a Willa Air légitársaságát.

Ma már az influenszereknek a legjobb ülőhelyek mellett sokszor más reptéri előnyöket is kínálnak a légitársaságok Sőt: mostantól külön rájuk szakosodott légitársaság gondoskodik róluk. Ha jobban belegondolunk, az ötlet legalább annyira újszerű, mint maga a foglalkozás.

A Luxury Launches cikke szerint a Willa Air első útja tiktokkerekkel és közösségi média szakértőkkel lesz, akiket Los Angelesből a Coachella Fesztiválra visznek majd.

A tartalomgyártók el lesznek kényeztetve: utazásuk olyan szolgáltatásokkal lesz tele, mint a fesztivál előtti pezsgős reggeli és a fesztivál utáni „helyreállító infúziós cseppek".

Azért indítottuk el a Willa Air-t, hogy szupergyors és kényelmes utazást biztosítsunk a tartalomkészítőknek, akik az Egyesült Államok különböző eseményeire száguldanak el. Természetesen ezen a hatalmas, alkotókkal teli hétvégén, a Coachella-völgyben, az év egyik legnagyobb influencer eseményén indítjuk útjára a szolgáltatást. A Willa azzal a küldetéssel jött létre, hogy segítse az alkotókat, és a gyors, zökkenőmentes utazás az egyik módja annak, hogy támogatjuk a közönségünket.

– mondta Aron Levin, a Willa társalapítója és marketingvezetője a közleményben.


A figyelmetekbe ajánljuk