mark zuckerberg

Emlékszel Jack Sweeney-re, a 19 éves főiskolásra, aki néhány hónapja azzal vált híressé, hogy létrehozott egy Twitter-fiókot, amelyen Elon Musk magángépét követte? Nos, a tizenéves programozó azt állítja, hogy újra sikerrel járt, ezúttal úgy, hogy felfedezte Mark Zuckerberg új magángépét.


A Twitter-fiók nyomon követi a gépet, amely állítólag különböző célállomásokra repíti Zuckerberget. Sweeney még egy képet is megosztott a jetről. A ZuccJet nevű Twitter-felhasználó azonban nem új. Az automatizált profil kezdte nyomon követni Meta főnök magánrepüléseit, de Sweeney áprilisban rájött, hogy a követett repülőgépet már nem Zuckerberg használja.

A Meta legutóbbi SEC-bejegyzésében felfedte, hogy 2022 márciusában új repülőgépet bérelt Zuckerberg számára.

Úgy véljük, hogy Zuckerberg úr szerepe egyedülálló helyzetbe hozza őt: ő a Meta szinonimája, és ennek következtében a vállalatunkkal kapcsolatos negatív érzelmek közvetlenül Zuckerberg úrhoz kapcsolódnak, és gyakran átragadnak rá

– áll a bejelentésben.

Amióta sikerre vitte az Elon Muskot nyomon követő Twitter-fiókját, Sweeney több más hasonló profilt is létrehozott, amelyek tizenöt milliárdos magánrepülőgépét figyelik.

Még az orosz oligarchák magánjachtjainak követésére is létrehozott egyet. Ezek a számlák nyilvánosan elérhető, valós idejű nyomkövető adatokra támaszkodnak. Musk híresen öt ezer dollárt ajánlott az Elonjet-fiók megszüntetéséért, de a tini egy Tesla autót, egy gyakornoki állást és 50 ezer dollárt kért cserébe.

(Luxurylaunches)

A figyelmetekbe ajánljuk