Felújított okostelefon a zöldebb hétköznapokért

Felújított okostelefon a zöldebb hétköznapokért

A modern világ fogyasztói kultúrájában hajlamosak vagyunk elfeledkezni a környezetünk megóvásáról, annak ellenére is, hogy lépten nyomon erre figyelmeztetnek minket és a saját bőrünkön is egyre inkább tapasztaljuk a globális felmelegedés negatív hatásait. Egyre több mozgalom szerveződik a környezet megóvására és most mi is adunk egy tippet, hogy a fém kulacson túl hogyan tehetjük még zöldebbé a hétköznapjainkat!


Használt telefon, zöld hétköznapok

A Rejoy.hu használt telefonok felújítására és eladására jött létre néhány évvel ezelőtt, az alapítók célja pedig nem titkoltan az volt, hogy egyszerűsítsék a használt telefon piacot és népszerűsítsék a felújított okostelefonokat. De felmerül a kérdés, hogy hogyan óvjuk meg a bolygót, ha felújított telefonok mellett döntünk?

Az okostelefonok előállításához olyan anyagokra van szükség, amik egyrészt véges számban találhatóak meg a Földön, másrészt pedig ezeknek az anyagoknak a bányászása, szállítása és finomítása rendkívül káros a környezetre.

A gyártási folyamatok és az ehhez használt gyárak pedig képesek egész ökoszisztémákat felszámolni. Egy felújított okostelefonnal tehát nem csak a pénztárcánkat, de a környezetünket is óvjuk! És mennyire megbízhatóak? Nézzük meg!

Felújított telefonok - pont, mint újkorukban

A másodkézből vásárolt, használt telefonokkal kapcsolatban a legtöbb ellenérzés általában a készülék műszaki állapotával kapcsolatos. Tényleg a képeken szereplő telefont kapom? Hogy bizonyosodjak meg az akkumulátor élettartamáról? Biztosan olyan jó a kamerája? Ilyen és ehhez hasonló kérdések tömkelege merül fel vásárlás előtt.

A Rejoy.hu választ ad ezekre az aggodalmakra, hiszen az online piacterén szereplő felújított telefonok mindegyike többlépcsős, szakértők által végzett hardver és szoftver ellenőrzési folyamaton megy keresztül.

A telefon “agya” mellett ellenőrzik az akkumulátor töltési ciklusait, a gombokat, a kamerát, a hangszórókat, a töltő csatlakozót és minden további dolgot annak érdekében, hogy a telefon a lehető legjobb állapotban kerülhessen új tulajdonosához. Ez az ellenőrzés garantálja, hogy a javított telefonok csúcskapacitással működnek.

Így lesz minden nap Black Friday

Mindannyian szeretjük, ha egy vágyott dologhoz egy kicsit olcsóbban tudunk hozzájutni, mint az eredeti ára. Gondoljunk csak a Black Friday-re, amikor Amerikában emberek ezrei éjszakáznak elektronikai szaküzletek előtt, hogy néhány százalékkal olcsóbban jussanak hozzá a vágyott tévéhez, laptophoz vagy telefonhoz.

Nos, a Rejoy.hu minden napot Black Friday-já varázsol, persze a sorbanállás nélkül! Az oldalon árult telefonok a bolti ár töredékéért vásárolhatók meg, a készülék új árához képest jellemzően 40% kedvezménnyel.

Ami azt jelenti, hogy például csúcskategóriás Xiaomi telefonok már 40.000 forinttól elérhetők a Rejoy.hu-n keresztül. A kedvezményes vételi ár mellett a garanciáról sem kell lemondani használt telefon vásárlásnál sem, hiszen a Rejoy.hu 12 hónap garanciát vállal meghibásodás esetén, illetve 30 nap pénzvisszafizetési garanciát is ajánlanak, ha mégsem azt kaptuk, amire számítottunk. (x)

A figyelmetekbe ajánljuk