kopasz férfi fej

Elraboltak egy halom emberi fejet, amiket tudományos kísérletekre akartak felhasználni

Dr. Frankenstein mászkál Denver utcáin?


A fejeket orvosi kutatásra szánták, és feltehetőleg múlt hét szerda és csütörtök között lopták el. A maradványok a Science Care nevű programhoz tartoztak, amely egy olyan vállalkozás, ami elősegíti a holttestek orvosi és tudományos kutatásokhoz való adományozását. A koponyákat kék-fehér dobozokba helyezték, amelyeken az „emberi minta" felirat szerepelt, és egy szállító teherautón tartották. Feltehetőleg onnan vihették el.

Meglehetősen sokkoló. Azt hiszem, általában nem sok furcsa dolgot látok errefelé, de úgy látszik sosem lehet elég biztos az ember.

– idézi egy denveri lakos szavait a Futurism.

A hátborzongató bűntényben egyelőre nem történt előrelépés. A denveri rendőrség azonban folytatja a nyomozást. A hatóságok arra kérik a helyieket, hogy ha valaki lesz olyan „szerencsés" és megtalálja a fejeket vagy a dobozokat, azonnal értesíste a rendőrséget.

Hiszen az is megeshet, hogy a fejeket nem szándékosan vitték el a tolvajok, tehát nem is tudták, mit lopnak el. A nagy rémületben pedig magukra hagyták a dobozokat. De az is lehet, hogy él a közelben egy őrült tudós, aki emberi fejeket lop el groteszk kísérletekhez. Ki tudja?

A figyelmetekbe ajánljuk