timothée chamcham

Egy reklám erejéig a fiatal színész eljátszotta Ollókezű Edward fiát, Winona Ryder is feltűnik benne.


A Super Bowl az Egyesült Államok legnézettebb showműsora egész évben, így az amerikaifoci döntőjére szánja sok cég a legnagyobb dobását az évben. Elvégre ilyenkor a szünetben is mindenki a képernyőre tapad. Sőt valóságos ünnep szokott lenni a reklámok kedvelőinek a sportesemény, de aki mondjuk csak The Weekndért kapcsolt oda, az is kap belőlük sokat.

A Cadillac idei nagy dobása egy Ollókezű Edward-folytatás volt, amiben a fia, Edgar a főszereplő, aki apjához hasonlóan szintén ollókezekkel született. A Timothée Chalamet által játszott Edgar hétköznapjai ugyanúgy kihívásokkal teli, csak éppen modernebb kihívásokkal, például láthatjuk a mobiljának a betörött képernyőjét is. A reklám kedvéért pedig visszatért Winona Ryder is Kim Boggsként.

Na de mi köze Ollókezű Edwardnak az autókhoz? A Cadillac új járgányában van olyan funckió, ami lehetővé teszi számunkra a kezek nélküli vezetést. Szóval önműködő üzemmódban Edgar számára is könnyebb lesz a vezetés, meg nem kell összekarcolnia a kormányt. A szpotra egyébként Tim Burton is áldását adta, akinek nagyon tetszett az ötlet.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk