Timothée Chalamet a 2021-es MET-gálán egy fehér ruhában.

Timothée Chalamet megosztott egy fotót az új Charlie és a csokigyár-film forgatásáról

Timothée Chalamet megosztotta az első képet a Wonka című film forgatásáról.


Chalamet a Twitteren osztotta meg a képet, amelyen karaktere a kamera mögött látható a 2023. márciusában bemutatásra kerülő film forgatásán – írja az IGN.

A fotó nem sokkal azután jelent meg, hogy a Warner Bros. nyilvánosságra hozta a film szereplőgárdáját, és bejelentette, hogy megkezdődött a mozi forgatása. Chalamet mellett Rowan Atkinson, Keegan Michael-Key, Jim Carter, Mathew Baynton, Olivia Colman, Tom Davis, Simon Farnaby, Rich Fulcher, Sally Hawkins, Kobna Holdbrook-Smith, Paterson Joseph, Calah Lane, Matt Lucas, Colin O'Brien, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar és Ellie White is szerepel a stáblistán.

A filmet a Paddington direktora, Paul King rendezi, és a szereplők közül sokan, köztük Davis, Farnaby, Hawking, Lucas és Holdbrook-Smith már legalább egy Paddington-filmben szerepeltek.

A Wonka Roald Dahl 1964-es, Charlie és a csokoládégyár című regényének előzményfilmje lesz, és Chalamet a harmadik színész, aki Gene Wilder és Johnny Depp után a belebújik a legendás Willy Wonka bőrébe.

A Wonkával Chalamet hamarosan egy újabb könyvadaptációval bővíti önéletrajzát, amelybe a hamarosan megjelenő Dűne is beletartozik, ahol Paul Atreides főszerepét alakítja.

A figyelmetekbe ajánljuk