Több ismerős figura is fel fog majd bukkanni a kannibálhorrorban.


Timothée Chalamet újra az őt gyakorlatilag sztárrá tevő Szólíts a nevemen rendezőjével, Luca Guadagninoval dolgozik, ezúttal viszont meglepő módon egy kannibálhorroron. Ugyanakkor nem a ijesztgetésen lesz a hangsúly, mivel felnövéstörténetként írják le a filmet, ami már forog is, méghozzá kifejezetten izgalmas szereposztással.

Például a Szólíts a nevemen apukája, Michael Stuhlbarg is főszerepet játszik a Taylor Russell mellett még, akit a Lost In Space-sorozatban láthattunk a Netflixen. De feltűnik még a filmben Chloe Sevigny, André Holland (Holdfény) és az Oscar-díjas Mark Rylance is. Továbbá Gaudagnino korábbi projektjeiből is lesznek még ismerős arcok, például Francesca Scorsese az Akik mi vagyunkból és Jessica Harper a Suspiria remake-ből.

A film címe Bones & All, amit leginkább úgy lehetne lefordítna, hogy csontok és miegyéb. Camille DeAngelis 2005-ben megjelent regénye alapján készül, aminek ugyanaz a címe, mint a filmé. Ez lesz egyébként az első filmje Guadagninonak, ami az Egyesült Államokban forog.

(Forrás: Dazed)


Friss

Youtube/BROAD Group

Egy nap alatt felhúztak egy tízemeletes épületet Kínában

Az új technológiának köszönhetően pillanatokon belül megépülhet hasonló épület a világ bármely pontján.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk