Ezek a TikTok-trendek alakítják a 2022-es divatot

Ezek a TikTok-trendek alakítják a 2022-es divatot

Milyen stílusok és outfitek fogják elárasztani a feedünket az elkövetkező hónapokban? Vajon a 2022-t is a kétezres évek divatjának szelleme fogja kísérteni? Még mindig népszerű a cottagecore? És vajon a skinny farmer valaha újra menő lesz?


Tollak

Igen, jól olvastad, a tollak idén nagyot durranhatnak a divatvilágban, mivel a minimalizmusról a maximalizmusra való áttérés figyelhető meg a trendekben. Egy tolldísz hozzáadása pedig bármilyen ruhához hozzáadhat egy kis drámai sikkességet.

Catsuit

A macskaruha-szerű kezeslábasokban egyre több világsztár pózol, kezdve Taylor Swiftt 2021-es Rock & Roll Hall of Fame beiktatási ceremóniáján viselt, csipkés változatától, Lizzo feltűnő, virágos darabjáig. Ennek a ruhának az előnye, hogy szinte bármivel jól kombinálható, akár egy szoknyával, de egy nagyobb kabáttal is remekül néz ki.

Opera kesztyű

A Bridgerton-hatás még egy év után is érzékelhető a trendeken. A múlt százazadokra jellemző sikkes stílus visszaköszönésével némi eleganciát tudunk megjelenésünknek kölcsönözni, de azt sem árt megemlíteni, hogy az opera kesztyű az előzőekben bemutatott darabokkal is kiválóan párosítható.

Platformos lábbelik

A platformok hivatalosan is visszatértek! A 70-es és a 2000-es évek újjáéledése együttesen hozta vissza a platform sarkakat a legkülönfélébb módokon. A csizmák, a klumpák és a nyitott orrú szandik is ilyenek lesznek. De akár a 70-es évek inspiráltak, akár az Y2K útvonalat választod, a platformok elég rugalmasak ahhoz, hogy bármilyen trendhez passzoljanak.

Kötött ruhák

A kötött ruhadarabokkal feldobott szettek ebben az évben kicsit megváltoznak. A harsány színek, a látványos minták, a hiánypótló feliratos felsők, a szaggatott ruhadarabok és a mellények is mind-mind népszerűek lesznek. A lényeg, hogy kötött legyen.

(IN)

A figyelmetekbe ajánljuk