Az Egyesült Államok legnézettebb showműsora tavaly Shakira és Jennifer Lopez duójával szórakoztatott.


A Super Bowl amerikaifoci döntő minden évben a legnézettebb tévéműsor az Egyesült Államokban, éppen ezért méregdrágák a reklámszünetei, a félidei showműsor pedig hatalmas dolog minden előadónak. Negyed óráig ugyanis csak rá mered a fél világ, beleértve azokat is, akiket nem érdekel a sport, csak a félidei showműsor miatt kapcsolnak oda. Tavaly Shakira és Jennifer Lopez volt párban a félidei szórakozás, idén pedig The Weeknd fog fellépni, erősítette meg Twitterén a sztár.

A következő Super Bowl egyébként Tampában, Floridában lesz megszervezve február 2-án, egyelőre ugyanakkor nem tudni, hogy milyen formában. Javában benne a koronavírus-járvány második hullámában az Egyesült Államok még, így nem tudni egyelőre, hogy lesznek-e egyáltalán nézők a stadionban. Egyelőre csak annyi biztos, hogy megtartják a meccset, The Weeknd pedig énekelni fog a félidőben.

Friss

4 + 1 film, ami bizonyítja, hogy Meryl Streep bármilyen akcentussal képes játszani

Talán nem túlzást azt állítani, hogy Meryll Streep generációjának legnagyobb színésznője, ezt pedig tökéletesen alátámasztja az a tény is, hogy a többszörösen Oscar-díjas művész szinte bármilyen akcentussal képes eljátszani szerepeit. A kételkedőknek mutatunk is gyorsan 4 + 1 példát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A kávé fogyasztás csökkenti a májbetegségek kialakulásának kockázatát

A Southamptoni és az Edinburghi Egyetem szakemberei szerint bármilyen típusú kávé fogyasztása összefüggésbe hozható a krónikus májbetegség kialakulásának a májbetegséggel kapcsolatos halálozásnak a csökkent kockázatával azokhoz képest, akik nem fogyasztanak kávét.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Próbáld ki te is ezt a nyári kapros uborkasaláta receptet!

Ebben a hőségben frissítő hatással bírhat a joghurtos uborkasaláta.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk