the weeknd

Rosszat fogsz álmodni The Weeknd új klipjétől

Valami mintha nem stimmelne az arcával... hmmm.


Újabb kislemez kapott videóklipet The Weeknd tavalyi, nagy sikerű After Hoursáról, amit egyébként megszavaztunk 2020 egyik legjobb lemezének az év zenéjét összegző cikkünkben. Ezúttal a Save Your Tears kapott egy egészen kényelmetlen kisfilmet, amitől jó eséllyel rémálmaid lesznek.

A zenész ijesztőre műtött arccal énekel benne egy maszkos közönségnek. Felhív magához egy lányt, fegyvert ránt rá, fegyvert ránt saját magára, fegyvert ránt az egész közönségre, de ez még mindig nem a legparább része. Na de miért van műtve az arca?

Az After Hours eddig kiadott videóit követve egy folytonos történetszálat követhettünk, néha kiegészítve az énekes különböző élő fellépéseivel. A Heartless volt az első klipes dal róla, amin The Weeknd vörös zakóban és fekete ing-nyakkendő-nadrág kombóban önpusztított Las Vegasban. A Blinding Lights követte, amiben ugyanebben a szerelésben karambolozik és összetöri magát. Ezt követően láthattuk fellépni több műsorban is heges, sérült arccal.

Az In Your Eyesban szintén ugyanebben a szettben a karakter egy nőt követett és próbált meggyilkolni, de végül a nő fejezte le őt. Ezt követte a Too Late videója, ami egyenes folytatása az előzőnek. Két gazdag nő megtalálja The Weeknd levágott fejét és elszórakozik vele, a végén pedig egy másik testre illesztve.

Ha követtük az idei American Music Awardsot, feltűnhetett, hogy az ikonikus vöröszakós szett mellett be van kötözve az énekes feje, alatta látszólag sérülésekkel. A Save Your Tears klipje megválaszolja a sztorit követve az ezzel kapcsolatos kérdéseket: az énekest feltámasztották egy másik testtel, műtétekkel rekonstruálva az arcát, ezért voltak rajta a kötések a díjátadón.

A figyelmetekbe ajánljuk