Bár a kritikák szerint az antológia sorozat első évada jobban sikerült, mint a pár hete bemutatott második, ez úgy látszik, senki kedvét nem szegte, hogy megismerjük a szellemjárta ház történetét.


A Sorozatjunkie oldalán ezen a héten is megnézhetjük, melyek voltak a magyar felhasználók által legnézettebb sorozatok. Október elején a listát még a Ryan Murphy nevével fémjelzett Ratched vezette, az október 17. és 23. közötti időszakban viszont már csak a lista legaljára került fel. Helyét átvette The Haunting of Bly Manor, ami egész héten megtartotta első helyét, szorosan mögötte viszont stabil másodikként az Emily in Paris követte.

A kifejezetten a szériákra specializálódott oldal cikkéből az is kiderült, hogy a listára felkerült még a Money Heist, a The Umbrella Academy, valamint a dobogó első fokán álló sorozat előző évada, a The Haunting of Hill House.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk