Új lemezének köszönhetően ugyanannyi ideig volt listavezető összesen karrierje során eddig, mint a pop királya. Na de ki tartja a rekordot?


Taylor Swift tavaly két albumot is kiadott, mindkettőt anélkül, hogy jó előre bejelentette volna, gyakorlatilag meglepetésként kidobva őket. Az előző év végén megjelent Evermore megjelenését követően két hétig vezette a legfontosabb amerikai lemezlistát, a Billboard 200-t, majd második helyre csúszott Playboi Carti Whole Lotta Redje miatt. Később viszont visszatért az elsőhelyre, az elmúlt három hetet például végig vezette.

Ezzel egyébként Swift beérte Michael Jacksont egy bizonyos örökranglistán. Legújabb első helyezésével ugyanis eddig a 8, a Billboard 200-at vezető lemeze összesen 51 hetet töltöttek az első helyen az Egyesült Államok leghallgatottabb lemezeként azon a héten.

A legtöbb ideig egyébként a The Beatles vezette összesen a lemezlistát valaha, 132 héten volt valamelyik albumuk első összesen, amit nem lesz könnyű beérnie Swiftnek, vagy bárkinek. A második helyezett Elvis Presley ugyanis alaposan lemaradva, 67 héttel szerepel a dobogó második fokán. Ez után jön Garth Brooks 52 héttel, akit Swift beérhet következő héten, az énekesnőt és Jackot pedig Whitney Houston és a The Kingston Trio követi 46 héttel.

(Forrás: Billboard)

Friss

Ételek, amelyek szigorúan tiltólistásak a királyi családban

A királyi család tagjai szigorú protokoll szerint élik mindennapjaikat. A világ minden pillanatban az ő mozdulataikat figyeli, így kivétel nélkül tökéletesnek kell mutatkozniuk, ám jó pár szabály a négy fal között is érvényes rájuk. Ugyanis a királynő jelenlétében nem ehetnek akármit, hiszen akadnak olyan élelmiszerek, amit II. Erzsébet egyenesen száműzött a palotából.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk