Egy férfi és egy nő keze.
A legtöbb ember a szerelmet hagyományos ismerkedés, vagy online társkereső honlapok vagy alkalmazások segítségével keresi, de Muhammad Malik teljesen más módszert alkalmaz.

A 29 éves londoni agglegény az angliai Birmingham városában elhelyezett óriásplakátokon hirdeti magát a potenciális kérők számára.

A táblákon ez áll: „Ments meg egy elrendezett házasságtól", és rajta van a honlapjának a neve is, hogy a leendő feleségjelöltek kapcsolatba léphessenek vele.

A honlapon található videóban – amelynek címe Find Malik a Wife –, a férfi azt mondja, hogy ő egy vállalkozó, emellett gasztro-rajongó, vallásos és olyan valakit keres, aki dolgozik a dinjén – az iszlám életmód, amely meghatározza a muszlim egyén társadalmi és személyes kódexét –. Malik emellett nagy hangsúlyt fektet a leendő feleség humorérzékére is.

Arra vonatkozóan, hogy miért választott ilyen szokatlan módszert a partnerkeresésre, Malik azt mondja az oldalon:

Egyszerűen csak még nem találtam meg a megfelelő lányt. Kemény a helyzet errefelé. Egy óriásplakátot kellett szereznem, hogy észrevegyenek!

Malik azt is mondja, hogy őt a „személyiség és a hit" érdekli, és a Find Malik a Wife oldalon megerősíti, hogy az óriásplakátok alkalmazás nem vicc, hanem nagyon is komolyan gondolja a dolgot.

Az agglegény azt is világossá teszi, hogy nem ellenzi az elrendezett házasságokat. Elmondja a honlap látogatóinak, hogy szerinte az ilyesfajta házasságoknak sok iszlám kultúrában igenis van helye és hagyománya, de ő először magától szeretné megtalálni élete párját.

Forrás: CNN

A figyelmetekbe ajánljuk