michelle pfeiffer

Egy antológiasorozat készül az Egyesült Államok elnökeinek feleségeiről, az egykori Macskanő fogja alakítani az egyiket.


The First Lady címmel a Showtime antológiasorozatot készít az Egyesült Államok elnökeinek feleségeiről, mint az a címből is kikövetkeztethető. Az ő szemszögükből szeretnék elmesélni az alkotók, milyenek is voltak az adott elnökségek és milyen sok szerepet játszottak bizonyos dolgokban az amerikai vezetők nejei.

Első körben Michelle Obama, Betty Ford és Eleanor Roosevelt történetét mesélik majd el. Obamát az Oscar-díjas Viola Davis fogja alakítani, mint az már korábban kiderült, most pedig bejelentették, hogy Michelle Pfeiffer is csatlakozik a stábhoz Gerald Ford exelnök hitvesének szerepében. Arról egyelőre még nincs információ, ki lesz Roosevelt, vagy éppen kik fogják alakítani a kérdéses elnököket. De várhatóan hamarosan azt is bejelentik.

A szériát Susanne Bier dán filmes rendezi, akinek olyan díjnyertes szerzői filmeket köszönhetünk, mint az Egy jobb világ, az Esküvő után, vagy éppen a Testvéred feleségét..., amiből amerikai remake is készült. De emellett Hollywoodban is igencsak nagy név lett az utóbbi években, ráadásul sorozatot is rendezett korábban. Neki köszönhetjük ugyanis az Éjszakai szolgálatot és a Tudhattad volnát is.

Egyelőre ugyanakkor nem tudni, hogy mikor is érkezik majd a sorozat, ugyanis még javában zajlik a casting, úgy tűnik. Ugyanakkor elég sok nagy név jött össze ahhoz, hogy biztosra vegyük a projekt megvalósulását, mint hívta fel erre a figyelmet az A.V. Club.


A figyelmetekbe ajánljuk