Minden évben a first lady feladata, hogy ünnepi pompába öltöztesse az elnöki rezidenciát. Melania Trump az idei karácsonykor díszítette ki utoljára a Fehér Házat, azonban jócskán kitett magáért.


A szlovén származású Melania közösségi oldalán számolt be róla, hogy több önkéntes segítségével díszítette fel a Fehér Házat. Összesen 62 fenyőt öltöztettek karácsonyi díszbe, 106 koszorút helyeztek el, és 366 méternyi girlandot használtak fel a dekorációhoz. A végeredményről egy rövid videót is készítettek.

Az idei tematika az America The Beautiful, azaz az Amerika, a Gyönyörű nevet kapta, a díszítés pedig a névhez méltóan sikerült. Munkáját többször meg is dicsérték a first lady követői. Habár Theodore Roosevelt, amerika 26. elnöke most feltehetőleg forog a sírjában, kormányzása idején ugyanis tilos volt karácsonyfát, jobban mondva karácsonyfákat állítani a Fehér Házban környezetvédelmi okból.

Friss

Hamu és GYémánt

Napindító gondolat – 01.19.

Kedd reggel Michael J. Fox gondolatait tolmácsoljuk, aki egyaránt emlékeztet minket sorsunk elfogadásának fontosságára, valamint arra, hogy álmainkat ettől függetlenül sose adjuk fel.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk